Back to News

Dockbite becomes part of the MyBit Group

 

The Rotterdam-based digital innovation and custom software developer Dockbite B.V. continues under the wings of the MyBit Group.

 

Original press release

 

Amsterdam, 2 December 2022 – Dé Rotterdamse digitale innovatie- en maatwerksoftware ontwikkelaar Dockbite B.V. gaat verder onder de vleugels van de MyBit Group. Dockbite wordt onderdeel van een snel groeiende groep met meerdere gespecialiseerde maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie een sterke groep bouwt en hiermee de Nederlandse software-ontwikkelingssector verstevigt.

 

De aansluiting van Dockbite bij de MyBit Group geeft beide partijen een versterking op digitale strategie, consultancy, innovatie en ontwikkeling van maatwerksoftware en het aantrekken en opleiden van nieuw talent om complexe projecten uit te voeren voor haar klanten.

 

De oprichters van Dockbite, Jasper de Leuw en Jasper Weeteling, zullen actief betrokken blijven bij de verdere doorgroei van Dockbite. Jasper Weeteling zal als Managing Director verantwoordelijk blijven voor Dockbite. Daarnaast zal Jasper Weeteling binnen de MyBit Group betrokken zijn bij de commerciële strategie en de integrale propositie van de groep.

 

Jasper Weeteling: “met de kracht van de Mybit Group en de betrokkenheid van Vortex Capital Partners, zie ik kansen om de toenemende vraag naar complexe maatwerksoftwareoplossingen nog beter te kunnen bedienen aan de opdrachtgevers van Dockbite. Daarnaast krijg ik veel energie van de gezamenlijke ambitie die ik met Marcel Flipse (CEO van de MyBit Group) deel en kijk uit om verder te bouwen aan een goede software partner op grotere schaal. Dockbite, speler voor exploratie, AI en maatwerksoftware, zal als strategische Mybit Group hub in Rotterdam verder worden uitgebouwd, iets wat past in mijn strategie voor Dockbite.”

 

Marcel Flipse: “Met de aansluiting van Dockbite vestigt de MyBit Group zich in Rotterdam. Wij zien Dockbite als een innovatief bedrijf, dat als hub in de omgeving Rotterdam onder de vleugels van de MyBit Group verder kan groeien. Ook verwelkomen we de innovatieve kracht van Dockbite in de gelederen van de MyBit Group en zien met enthousiasme uit naar de samenwerking met Dockbite.”

Share this article:

You may also like:

Latest News