Back to News

Gate51 joins the MyBit Group

 

Gate51, specialist in the development of online applications, becomes part of the MyBit Group.

 

Original press release

 

Hilversum, 16 december 2022 – Gate51 uit Amersfoort, specialist in ontwikkeling van online applicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling. Naast een team ervaren specialisten in Amersfoort gaat ook het team van programmeurs met kantoor in Gdansk over naar de MyBit Group.

 

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “We zijn blij met de versterking van zowel de specialisten van Gate51 uit Amersfoort als het ervaren team programmeurs van Pro51 uit Polen. De activiteiten van Gate51 en Sites51 zullen samengaan met de activiteiten bij MyBit in Hilversum.”

 

Onno Steman, Managing Director van MyBit: “Gate51 laat zien dat het werken als een hecht team garant staat voor succesvolle software-oplossingen en website-ontwikkeling. Door het toevoegen van Gate51 aan MyBit versterken we ons team met ervaren consultants en programmeurs.”

 

Arian Schoen, Founder van Gate51: “De MyBit Group heeft een sterke positie op de Nederlandse markt. Gate51 heeft veel te bieden en wil graag de volgende stap maken voor haar klanten en medewerkers. De MyBit Group heeft een vergelijkbaar DNA, met een focus op hoge klanttevredenheid en oog voor haar medewerkers. Daarmee is de MyBit Group de ideale eigenaar om deze vervolgstap te maken.”

 

MyBit Group

De MyBit Group is een snel groeiende groep met gespecialiseerde maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie samen met de gespecialiseerde tech investeerder Vortex een sterke groep bouwt. De MyBit Group bedient klanten in een groot aantal verschillende sectoren met de ontwikkeling van bedrijfskritische softwareoplossingen.

 

Meer informatie op https://mybit-group.com

 

Gate51

Gate51 is opgericht in 2014 met als missie om webapplicatie- en website ontwikkeling toegankelijker te maken. Daarbij zijn de klantrelatie, -communicatie en functionele voorbereiding key. Het team van Gate51 bestaat uit ervaren functioneel-technische consultants, die verantwoordelijk zijn voor het uitvragen en uitwerken van de klantvraag, het aansturen van de technische afdeling en de support.

 

Meer informatie op https://gate51.nl

Share this article:

You may also like:

Latest News