Back to News

hallo, group acquires Defero Communication Solutions

 

hallo, groep has acquired a provider of ICT services Defero Communication Solutions.

 

Original press release

 

hallo, neemt Defero Communication Solutions over

 

Amsterdam, 20 juli 2022 – Zakelijk ICT-aanbieder hallo, en Defero Communication Solutions uit Nieuwegein maken vandaag bekend dat Defero zich heeft aangesloten bij hallo,. Defero is onder leiding van oprichter Neil Mosedale uitgegroeid tot een gereputeerde aanbieder van ICT-diensten met een trouwe klantenbasis. Defero zal na een overgangsperiode verder gaan onder de hallo, naam.

 

Neil Mosedale: “Voor de klanten van Defero brengt de samenwerking met hallo, een nog breder dienstenportfolio en toegang tot expertise op vele terreinen, waaronder Microsoft/Azure, security en data warehousing. Én voor ons team een nieuwe toekomst met mooie kansen.”

 

Marc Visser, directeur van hallo, vult aan: “We heten Neil en zijn team van harte welkom bij hallo,. Samen kunnen we zorgen voor een verdere uitbreiding en optimalisering van de dienstverlening aan de Defero klanten, met handhaving van het hoge serviceniveau waar Defero bekend om staat.“

 

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Nieuwkuijk, Barendrecht, Leeuwarden en Zeewolde. Op de Cariben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Share this article:

You may also like:

Latest News