Back to News

MyBit Group welcomes Ibuildings

 

Software developer Ibuildings becomes part of the MyBit Group. The integration of Ibuildings is the next step in the strategic expansion of the MyBit Group, following previous acquisitions by the MyBit Group.

 

Original press release

 

Hilversum, Vlissingen 12 oktober 2023 – Software ontwikkelaar Ibuildings wordt onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van Ibuildings is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group en volgt op eerdere overnames door de MyBit Group.

 

Ibuildings levert maatwerksoftware aan bedrijven en instellingen met gevestigde namen in Nederland en België. Insiders in de wereld van maatwerk software kennen het Vlissingse bedrijf met een vestiging in Brussel maar al te goed. Al 25 jaar is Ibuildings bekend vanwege zijn know-how in het ontwikkelen van bedrijfskritische webapplicaties voor de meest uitdagende klanten. Daarnaast is Ibuildings de oprichter en organisator van het jaarlijkse event Dutch PHP Conference; een conferentie van en voor software developers in Nederland.


“Het ontwikkelen en beheren van state-of-the art bedrijfskritische applicaties, robuuste ontwikkelkwaliteit, passie voor technologie, dit visitekaartje van Ibuildings past naadloos bij het DNA van de MyBit Group”, licht Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group toe. “We zijn blij met de aansluiting van Ibuildings bij de MyBit Group en versterken hiermee de positie van de MyBit Group als leverancier van eersteklas maatwerksoftware van Hollandse bodem. Het past hierbij uitstekend binnen de buy-and-buildstrategie die we samen met investeerder Vortex Capital Partners hebben uitgestippeld.”

 

Verdere uitbouw
De managing director van Ibuildings Sander de Koeijer blijft leiding geven aan de verdere uitbouw van Ibuildings  binnen de MyBit Group. Sander de Koeijer is blij met de aansluiting van Ibuildings bij de MyBit Group: “De match tussen Ibuildings en de MyBit Group is super, samen superieure software maken. Met de aansluiting bij de Mybit Group breekt een nieuwe fase in het bestaan van Ibuildings aan. Onze klanten en medewerkers krijgen door de samenwerking toegang tot een uitgebreider aanbod aan diensten en specialisaties. “


MyBit Group
De MyBit Group is een groeiende groep gespecialiseerde maatwerksoftware-hubs. Door middel van een buy-and-buildstrategie wordt samen met de gespecialiseerde tech-investeerder Vortex gebouwd aan een sterke groep die de Nederlandse softwareontwikkelingssector verstevigt. Vorig jaar werd DSE Software uit Beverwijk als IT-partner aan de MyBit Group toegevoegd. Dit bedrijf kan klanten in bijna alle Nederlandse sectoren bijstaan in het ontwikkelen van business-kritische software. Meer recent werden ook het Rotterdamse Dockbite (digitale strategie, consultancy, innovatie) en Gate51 uit Amersfoort (online applicaties) onderdeel van de groep. In februari dit jaar sloot de bekende appbouwer Egeniq zich bij de MyBit Group aan, gevolgd in juni 2023 door Poort80 uit Amsterdam.

Share this article:

You may also like:

Latest News