Back to News

Security and cloud specialist Aumatics joins forces with hallo,

 

The collaboration with Aumatics enables further development of hallo,’s security offering.

 

Original press release

 

Security en cloud specialist Aumatics gaat samen met hallo,

 

Amsterdam / Zoetermeer, 22 maart 2023 – Zakelijke ICT-provider hallo, maakt vandaag de overname van Aumatics bekend. Aumatics, gevestigd in Zoetermeer, is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige ICT-oplossingen, met een sterke focus op security diensten, server- en applicatiehosting en Cloud infrastructuren – ook in de procesautomatisering.

 

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert schaalbare en veilige oplossingen, met inzet van technologieën van onder andere Watchguard, Palo Alto, Fortinet, ESET en Check Point. De diepgaande expertise van Aumatics vormt de basis voor langdurige vertrouwensrelaties met klanten in verschillende branches waaronder kritieke infrastructuur. Aumatics is Microsoft Gold partner en ISO 27001-gecertificeerd.

 

Ed van Puffelen, oprichter en directeur van Aumatics: “De eisen aan IT-dienstverlening worden steeds hoger, bijvoorbeeld op het gebied van kennis, veiligheid, service levels, en opleidingen voor medewerkers. Om het hoge niveau van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen en ons team uitdagingen te blijven bieden zijn we de samenwerking met hallo, aangegaan. Gecombineerd kunnen wij onze klanten een breed portfolio bieden, met specialistische kennis van Cloud, infrastructuur en security technologie gecombineerd met ongeëvenaarde serviceniveaus.”

 

Barry Wissink, directeur van hallo,: “De samenwerking met Aumatics betekent voor hallo, een verdere verdieping van ons security aanbod, met premium oplossingen van diverse vendors als Cortex XDR, Veeam, Pentera, Crowdstrike en Microsoft. Door de expertise en ervaring van Aumatics te combineren met de kennis binnen hallo, kunnen we voor onze klanten een nog hoogwaardiger en completer aanbod van ICT-diensten verzorgen. We heten het team van Aumatics van harte welkom bij hallo,

 

Over hallo,

hallo, is de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. hallo, staat voor toegankelijke ICT en topservice. De missie van hallo, is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. Zodat zij altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloudoplossingen. We helpen klanten op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met aandacht, deskundigheid en alerte support. hallo, heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwegein, Nieuwkuijk , Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Share this article:

You may also like:

Latest News