Back to News

Benk Groep becomes part of hallo,

 

hallo, has acquired a provider of ICT services Benk Groep.

 

Original press release

 

Benk Groep sluit aan bij hallo,

 

Amsterdam / Eindhoven, 03 april 2023 – Zakelijk ICT-provider hallo, maakt vandaag de overname van Benk Groep bekend. Benk Groep biedt een breed portfolio aan ICT-oplossingen voor MKB- en grootbedrijf klanten op het gebied van connectiviteit, communicatie, collaboratie en security. Met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Breda en Middelburg is Benk Groep een bekende naam in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland.

 

Kevin van Doorn, mede-oprichter van Benk Groep: “Klanten kennen ons als een vertrouwde partner met een hoog serviceniveau en een breed aanbod aan diensten. Met de groei van Benk Groep én van onze klanten wordt het steeds belangrijker de deskundige support en veiligheid te borgen, het team uitdagingen te blijven bieden en daarnaast om klanten met landelijke dekking te kunnen ondersteunen. Wij zien in hallo, de ideale partner om daar samen invulling aan te geven.”

 

Barry Wissink, directeur van hallo,: “De dienstverlening en ambities van Benk Groep sluiten heel goed aan bij de missie van hallo, om ICT toegankelijk te maken en de vertrouwde one-stop shop te zijn voor klanten waar het gaat om de dagelijkse ICT-behoeftes. Met Benk Groep zijn we een nog krachtigere partij in de regio. We heten Kevin en het team van Benk Groep van harte welkom bij hallo,

 

Over hallo,

hallo, is de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. hallo, staat voor toegankelijke ICT en topservice. De missie van hallo, is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. Zodat zij altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloudoplossingen. We helpen klanten op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met aandacht, deskundigheid en alerte support. hallo, heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwegein, Nieuwkuijk , Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Share this article:

You may also like:

Latest News