Back to News

Horizon group acquires online comparison website Aanbieders.be

September 27th, 2022

Horizon group has acquired online comparison websites Aanbieders.be and Mesfournisseurs.be. These platforms help consumers find the best offers for energy, telecom and internet service.

 

Please find below the original press release in Dutch:

 

Horizon Group neemt Aanbieders.be over

De eigenaar van hypotheek.winkel en verzekeringen.be voegt Aanbieders.be toe aan de groep waarmee de dienstverlening aan de consument verder wordt uitgebreid.

 

Bij hypotheek.winkel worden consumenten al jarenlang begeleid bij het vergelijken en afsluiten van hypothecaire leningen bij 25 verschillende banken. Bij verzekeringen.be kan de consument terecht voor het vergelijken en aankopen van een nieuwe verzekering. Met de overname van Aanbieders.be, een vergelijkingsplatform voor energie, internet en telecom, verbreedt Horizon Group opnieuw haar dienstverlening. Door de uitbreiding van het assortiment, kan de klant naast advies voor verzekeringen en hypothecaire leningen ook voor energie, internet en telecom terecht kan bij de groep.

 

Meer mogelijkheden voor de klant
“Wie een nieuwe woning aankoopt, heeft advies nodig over de hypothecaire lening alsook de benodigde verzekeringen. Dit is echter ook het ideale moment om andere diensten en vaste kosten onder de loep te nemen. We merken dat onze klanten steeds meer nood hebben aan een adviseur die verder kijkt dan alleen naar de financiering of de verzekering. Denk maar aan vergroening van de woning en energiecontracten, zeker in deze woelige tijden. Daarom is de overname van Aanbieders.be voor ons een logische stap”, stelt David Geerts, CEO van Horizon Group. Bovendien is hun filosofie heel gelijkaardig aan de onze: de klant zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keuze waardoor vaak serieuze besparingen mogelijk zijn. “Met hypotheek.winkel aan onze zijde kunnen we nog meer mensen helpen om de juiste keuzes te maken, doordat we deel uitmaken van een uitgebreider aanbod. Klanten kunnen bij ons digitaal advies inwinnen, maar in de toekomst ook langsgaan bij één van de vele vestigingen van hypotheek.winkel. Als onderdeel van een groter geheel zijn we bovendien beter in staat om te blijven investeren in ons platform en om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen”, aldus Charles Dekkers, eigenaar van Aanbieders.be

 

Horizon Group

Hypotheek.winkel, verzekeringen.be en Aanbieders.be helpen consumenten zo goed mogelijk bij de aankoop van financiële producten en diensten. Om de consument goed te kunnen ondersteunen werkt de groep met een combinatie van online advies via de websites en menselijk contact via ons uitgebreide kantorennetwerk. Juist die combinatie van menselijk contact met de verschillende online portals onderscheidt de Horizon Group. ”Onze missie is om klanten de juiste keuzes te laten maken en daardoor geld te laten besparen. Daarbij speelt ons kantorennetwerk een zeer belangrijke rol”, zegt Geerts. “In België zien we ondanks de recente sluitingen nog vrij veel fysieke bankkantoren in vergelijking met andere landen. Aangezien dit aantal verder afneemt, bieden wij een alternatief distributiekanaal voor de banken. Dit op een rendabele, onafhankelijke manier en ontzorgend voor de eindklant”, aldus Geerts.

 

Over hypotheek.winkel

Al 20 jaar is hypotheek.winkel de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België met meer dan 1 miljard euro aan bemiddelde kredieten per jaar. Hun adviseurs helpen Belgen hun woondroom waarmaken en begeleiden hen doorheen het volledige proces. Daarbij vergelijken ze het aanbod van hypothecaire leningen bij 25 kredietgevers en leiden de klant naar de juiste lening. Het persoonlijk advies wordt gegeven door een ondernemend netwerk dat bestaat uit 70 vestigingen; klanten kunnen zowel op afstand, via videogesprek als in persoon advies verkrijgen. In 2020 verwierf Vortex Capital Partners samen met het management een meerderheidsbelang in hypotheek.winkel.

 

Over Aanbieders.be

Al meer dan 10 jaar helpt Aanbieders.be de Belgische consument te besparen door maandelijks overzichtelijke prijs- en productvergelijkingen te maken voor energie, internet en telecom. Om een aankoopbeslissing te maken heb je de juiste informatie nodig, die brengt Aanbieders.be gestructureerd in een gemakkelijk vergelijkbaar formaat. Appels worden met appels vergeleken, naast elkaar over een breed scala van producten en diensten. Maar er is meer dan vergelijken alleen. Ook op het gebied van klantenservice zijn consumenten in de steek gelaten. Overstappen van leverancier is gewoon niet makkelijk. Daarom biedt Aanbieders.be een full service overstap- en klantenservice- zeer gewaardeerd door consumenten en ook steeds meer gebruikt door leveranciers. Door de vele data die de afgelopen jaren werd binnen gehaald is het platform vandaag in staat de klantennoden goed in kaart te brengen. Dit geeft leveranciers de kans om hun aanbod beter af te stemmen voordat zij het op de markt brengen. Zo beschikken ze over een geïntegreerd platform dat marketing, verkoop en fulfilment voor hen regelt.

 

Over verzekeringen.be

Verzekeringen.be bestaat ruim 20 jaar en is de grootste onafhankelijke vergelijkingswebsite van verzekeringen in België. In 2021 telde de website meer dan 6 miljoen pageviews, 1.5 miljoen bezoekers en maakte het platform 250.000 vergelijkingen voor haar klanten. Verzekeringen.be werkt met bijna alle aanbieders in België en heeft ruim 20 verschillende verzekeringsproducten in het aanbod waaronder autoverzekering, reisverzekering, fietsverzekering en familiale verzekering. Verzekeringen.be laat klanten op eenvoudige en transparante manier verzekeringen vergelijken en afsluiten waardoor klanten het grootste voordeel uit de polis kunnen halen.

Share this article:

You may also like:

Latest News