Back to News

Business Mobile joins hallo,

 

hallo, has acquired communications provider Business Mobile.

 

Original press release

 

Business Mobile sluit aan bij hallo,

 

Amsterdam / Alkmaar, 10 mei 2023 – Zakelijk ICT-provider hallo, en Business Mobile uit Alkmaar maken vandaag bekend dat Business Mobile zich bij hallo, heeft aangesloten.

 

Business Mobile is onder leiding van Jeroen Gobius du Sart en Sedat Kusgul uitgegroeid tot een bekende aanbieder van KPN1-diensten, met veel trouwe klanten uit allerlei sectoren. Business Mobile zal na een overgangsperiode verder gaan onder de hallo, naam.

 

Jeroen en Sedat: “Voor de klanten van Business Mobile brengt de samenwerking met hallo, directe toegang tot expertise op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft/Azure en security. Als Business Mobile hebben we met het team altijd de nadruk gelegd op optimale service aan klanten. In de samenwerking met hallo, zien we de ideale mogelijkheid om het serviceniveau zo hoog mogelijk te houden, en daarnaast nieuwe diensten aan onze klanten te kunnen aanbieden. We zijn als team warm ontvangen en inmiddels ingetrokken in het kantoor van hallo, in Alkmaar.“

 

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “We zijn heel enthousiast over de samenwerking met Business Mobile en heten het team van harte welkom. Er ligt een mooie uitdaging om de groei van de afgelopen jaren te consolideren, en de Business Mobile dienstverlening uit te breiden met ons IT-aanbod.“

 

Over hallo,

hallo, is de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. hallo, staat voor toegankelijke ICT en topservice. De missie van hallo, is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. Zodat zij altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloudoplossingen. We helpen klanten op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met aandacht, deskundigheid en alerte support. hallo, heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk , Tilburg, Utrecht, Zeewolde en Zoetermeer. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Share this article:

You may also like:

Latest News