Back to News

KidsKonnect acquires childcare software provider KidsVision

Please find the original Dutch press release below.
 
BB Capital Investments and Vortex Capital Partners hebben vanuit hun participatie in KidsKonnect het Zwolse kinderopvangplatform KidsVision overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.
 
KidsKonnect is marktleider in Nederland op het gebied van ERP-systemen voor de kinderopvang sector. Door de acquisitie ontstaat er een software specialist die nog beter kan inspelen op de behoeftes van de markt. De ontwikkelcapaciteit wordt verder opgeschaald, zodat er meer ruimte ontstaat voor innovatieve toepassingen gebaseerd op Artificial Intelligence en Machine Learning. Met de gefaseerde integratie van de systemen wordt toegewerkt naar een product, waarin kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie samenkomen.
 
KidsKonnect
KidsKonnect groep is vorig jaar, dankzij een investering van participatiemaatschappijen BB Capital Investments en Vortex Capital Partners, ontstaan uit de krachtenbundeling van de kinderopvangspecialisten Flexkids, Konnect, HHBrainware en Tecsoft. De nieuwe organisatie met een hoofdkantoor in Almere, opereert sinds 2020 onder de naam KidsKonnect en bedient ruim 600 klanten, wat gelijk staat aan zo’n 75% van de Nederlandse kinderopvangmarkt.
 
KidsVision
Het softwarepakket van KidsVision richt zich specifiek op gebruikers van Microsoft Dynamics en is daarmee aanvullend aan de software van KidsKonnect. KidsVision zal onder de eigen naam beschikbaar blijven, als een zelfstandig label binnen de groep.

Share this article:

You may also like:

Latest News