Back to News

KidsKonnect acquires ROSA

Portfolio company KidsKonnect strengthens its position with the acquisition of ROSA, a software provider for childcare organizations.
 
Please find the original Dutch press release below.
 
ROSA gaat verder onder de vleugels van KidsKonnect
 
4 oktober 2021
 
Haarlem – Per 4 oktober jl. heeft ROSA zich aangesloten bij KidsKonnect. Gezamenlijk hebben zij één doel, namelijk de beste software bieden om alle processen binnen de opvang zo goed mogelijk te ondersteunen.
 
ROSA biedt software voor elke opvangvorm binnen de kinderopvang en zorgopvang. ROSA is in 2005 opgericht door André en Yvonne Mulder. Zij bedienen zo’n 300 opvangorganisaties met hun software. ‘Wij zijn nu ruim 16 jaar bezig met ROSA en hebben een mooi en uitgebreid product, maar wij willen onze klant nóg meer mogelijkheden bieden en dit kunnen wij doen door de samenwerking met KidsKonnect,’ aldus Yvonne Mulder.
 
Peter Baars, CCO van KidsKonnect, voegt daar aan toe: ‘Door de samenwerking bundelen wij onze krachten en kunnen we steeds verder investeren in het bouwen van goede software. Ons doel is om software te maken die onze klant ondersteunt, helpt en vooral werk uit handen neemt door slimme functionaliteiten.’
 
Het gehele team van ROSA blijft aan boord om de koers voort te zetten. De koers waarbij de klant voorop staat! In de hedendaagse praktijk zullen er geen veranderingen zijn en blijven de aanspreekpunten onveranderd.
 
Wie is KidsKonnect?
KidsKonnect is ontstaan uit liefde voor de kinderopvang. De huidige directie wil van betekenis zijn voor de markt. Zij zijn ervan overtuigd dat dit alleen kan door middel van schaalgrootte. Door de kennis, kunde en ontwikkelcapaciteit te bundelen is het mogelijk om voor de kinderopvangbranche van betekenis te kunnen zijn. Zij streven we naar een verdergaande automatisering van de processen binnen opvang en onderwijs.
 
KidsKonnect is dé softwarespecialist voor de kinderopvang. KidsKonnect biedt slimme, innovatieve en flexibele planning- en communicatiesoftware voor iedereen die betrokken is bij de kinderopvang. KidsKonnect is het bedrijf achter de producten Flexkids, Konnect, KidsVision, Portabase, Social Schools, Van Madelief, DoenKids, Deona, Kocon en The Nanny.

Share this article:

You may also like:

Latest News