Back to News

KidsKonnect acquires software provider Portabase

Portfolio company KidsKonnect acquired Portabase, a software provider with a focus on childminder care.
 
Please find the original Dutch press release below.
 
13 April 2021
 
HAARLEM – De KidsKonnect groep heeft kinderopvang IT-specialist PortaBase overgenomen. Dat maken beide partijen vandaag bekend. Met deze acquisitie breidt KidsKonnect haar dienstenpakket verder uit. Portabase is specialist op het gebied van software voor de gastouderopvang.
 
PortaBase is opgericht in 2009 en gevestigd in Hoorn. PortaBase is gestart met software voor de gastouderbranche, maar levert sinds 2015 ook software voor de kinderopvang, BSO en de peuteropvang. KidsKonnect en PortaBase onderhouden al geruime tijd een intensieve samenwerking. Het gehele team van PortaBase blijft aan boord om de missie van KidsKonnect ondersteunen: de kinderopvangbranche voorzien van goede software, die het personeel werk uit handen neemt, zodat zij zich kunnen richten op waar het om gaat, de opvang en ontwikkeling van het kind.
 
Samenwerking maakt sterker
Michiel Cornelissen, algemeen directeur van KidsKonnect: ‘De missie van PortaBase sluit volledig aan bij de kernwaardes van KidsKonnect. Innovatief, excellente dienstverlening en met passie voor onze klanten. Door de samenwerking ontstaat er een nieuw verband, waar kennis en kunde worden uitgebreid’.
 
Daniël Oosterhuis, technisch directeur PortaBase: ‘De gecombineerde kennis en technische slagkracht van PortaBase en KidsKonnect biedt onze klanten ongekende voordelen. Daarnaast is deze overname voor ons ook een bevestiging dat gastouderopvang een prominente plek verdient binnen de kinderopvang.’ Menno Baris, algemeen directeur PortaBase voegt hier aan toe: ‘Dankzij deze samenwerking kunnen we een nog completer productaanbod bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze ambitie om zowel kleine als grote kinderopvangorganisaties van goede software te voorzien zal hierdoor nog meer gestalte krijgen.’
 
KidsKonnect
Met ruim 25 jaar ervaring is KidsKonnect de softwarespecialist voor de kinderopvang. KidsKonnect biedt slimme, innovatieve en flexibele planning- en communicatiesoftware voor iedereen die betrokken is bij de kinderopvang. KidsKonnect is het bedrijf achter de producten KidsKonnect, KidsVision, Flexkids, Konnect, Kocon, DoenKids en The Nanny.

Share this article:

You may also like:

Latest News