Back to News

MyBit Group has attracted Mark Wiermans as the new CEO

 

Original press release

 

Hilversum, 18 januari 2024 – Maatwerk softwareontwikkelaar MyBit Group heeft Mark Wiermans aangetrokken als nieuwe CEO. Wiermans neemt de CEO-taken over van oprichter Marcel Flipse. Marcel Flipse blijft betrokken bij de MyBit Group als adviseur en aandeelhouder.

 

De MyBit Group is gespecialiseerd in het maken van maatwerksoftware voor ambitieuze klanten. Afgelopen tijd is er met ondersteuning van techinvesteerder Vortex gebouwd aan een sterke groep met diepe kennis van verschillende technologieën die klanten ondersteunt  met hun maatwerksoftware. De MyBit Group telt momenteel meer dan 250 softwarespecialisten en heeft een omzet van ruim 30 miljoen euro.

 

Wiermans heeft ruime ervaring als bestuurder en Managing Director in de techsector. In zijn laatste functie gaf Wiermans leiding aan Team Rockstars IT, een softwarespecialist met meer dan 600 medewerkers. Daarvoor was Wiermans als Managing Director verantwoordelijk voor innovatie en de Salesforce Business Group Frankrijk en Benelux binnen Accenture.

 

 “Mark zal MyBit Group leiden naar de volgende groeifase. Ik ben blij met de komst van Mark. Mark heeft passie voor IT, ademt ons DNA en kent de wereld van software-maken door-en-door. Daarnaast heb ik Mark leren kennen als een mensenmens, een prettig persoon om mee samen te werken”, zegt Marcel Flipse.

 

Mark Wiermans “De MyBit Group heeft als specialist in end-to-end softwareontwikkeling een onderscheidende en aansprekende propositie. De groep heeft een sterk trackrecord opgebouwd bij toonaangevende klanten in sectoren als media, zorg, overheid en energie. Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team, alle medewerkers en met de ondersteuning Marcel en Vortex verder te bouwen aan de volgende fase van de MyBit Group.”

Share this article:

You may also like:

Latest News