Back to News

Poort80 joins the MyBit Group

 

Poort80 from Amsterdam, specialist in designing, building and managing web applications, becomes part of the MyBit Group.

 

Original press release

 

Poort80 sluit zich aan bij de MyBit Group

 

Hilversum, 6 juli 2022 – Poort80 uit Amsterdam, specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling.

 

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “Met de ervaring Poort80 versterkt de MyBit Group haar  specialisme in .Net software ontwikkeling. Poort80 zal de krachten bundelen met een eerdere acquisitie van de MyBit Group, DSE Software uit Beverwijk en onder één naam verdergaan: Poort80. Beide bedrijven zijn specialist in .Net software ontwikkeling, met aansprekende bedrijven in hun klantenkring.”

 

MyBit Group
De MyBit Group is een ‘stack-agnostische’  specialist in Custom Software Development. De MyBit group is een snel groeiende groep met gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige  maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie samen met de gespecialiseerde tech investeerder Vortex een sterke groep bouwt. De MyBit Group bedient klanten in een groot aantal verschillende sectoren met de ontwikkeling van bedrijfskritische softwareoplossingen.

 

Remco Wit en Edzo Bakker, Founders van Poort80: “De MyBit Group heeft een sterke positie op de Nederlandse markt van maatwerk software. Wij zochten voor een vervolgstap van ons bedrijf bij een groep die hetzelfde DNA heeft. We vinden het prachtig om samen te gaan met DSE Software onder de naam Poort80 en de volgende stap te maken voor onze klanten en medewerkers.” Edzo en Remco blijven bij het nieuwe Poort80 betrokken als solution architect. Het managementteam van Poort80 zal vanaf vandaag onder leiding staan van Ronald Vissers.

 

Ronald Vissers, Managing Director van DSE Software: “We zijn blij met de komst van Poort80 en het samengaan van Poort80 en DSE Software. We hebben hetzelfde specialisme, dezelfde manier van werken en bevinden ons in dezelfde regio”.

 

Meer informatie op  https://mybit-group.com

 

Poort80
Het nieuwe Poort80 zal als gecombineerde Hub onder de vleugels van de MyBit Group bestaan uit 50+ software engineers en heeft kantoren in Beverwijk en Amsterdam.

 

Poort80 maakt met haar (web-)developmentteams maatwerksoftware voor complexe en innovatieve bedrijfsprocessen in onder meer de verticals finance, energy, automotive, leisure, travel, food en public. Daarnaast levert Poort80 beheerdiensten en hostingservices. Poort80 is ISO 27001 gecertificeerd.

 

Meer informatie op https://www.poort80.nl

 

Vortex
Vortex is een gespecialiseerde investeerder die zich richt op software-, internet- en techgedreven ondernemingen. Het investeringsfonds focust zich op kleine en middelgrote ondernemingen met een groot groeipotentieel. Het team combineert brede ondernemingservaring met diepe technische expertise om ambitieuze ondernemers en managementteams als actieve partner te ondersteunen met het realiseren van hun groeiambities. Tijdens de afgelopen 10 jaar heeft Vortex met deze strategie 23 platforminvesteringen gedaan met meer dan 50 vervolginvesteringen.

Share this article:

You may also like:

Latest News