Back to News

Solvari strengthens market leadership with takeover Offerte.nl

 

Original press release

 

Utrecht, 29 april 2024 – Solvari, het online platform voor verbouw- en verduurzamingsklussen, neemt Offerte.nl over. Met deze zesde overname in drie jaar tijd breidt Solvari zijn marktaandeel in de Benelux verder uit, en verwacht het in 2024 door te groeien naar een totale omzet van 40 miljoen euro.

 

Offerte.nl koppelt aanvragen van consumenten aan lokale en regionale bedrijven, en is al tien jaar een bekende speler op de Nederlandse markt. Sinds 2021 is het bedrijf ook actief in België en vorig jaar kwam Scandinavië daarbij. Met een ervaren team van veertig medewerkers heeft het een stevige positie opgebouwd in de markt. Door dit platform over te nemen, voegt Solvari dan ook een gerenommeerde sectorgenoot toe aan zijn portfolio.

 

“We halen een speler met een goede reputatie aan boord”, zegt Joep Ketelaar, CEO van Solvari. “Solvari en Offerte.nl zijn qua productaanbod en doelgroepen sterk verwant aan elkaar. De samenvoeging van de bedrijven stelt de groep in staat om consumenten en vakspecialisten nog beter van dienst te zijn bij hun verbouw- en verduurzamingsklussen.”

 

Oscar Knoeff, CEO van Offerte.nl, vult hem aan: “Solvari is het grootste klusplatform van de Benelux; we zijn dan ook zeer verheugd dat we de krachten kunnen bundelen. Ik zie veel synergievoordelen in de Benelux. Daarnaast gelooft Solvari in onze internationale expansiestrategie, en ben ik verheugd dat ze ons in staat willen stellen deze verder uit te voeren. Ik verwacht dat het sterke platform en de financiële slagkracht gaan leiden tot meer groei en een betere klantervaring.”

 

Share this article:

You may also like:

Latest News